Business Akademi

AKADEMIET

CSA BUSINESS AKADEMI

 

Vores Business Akademi er jeres sikring mod en udløbsdato.

 

Dine produkter har en udløbsdato, din teknologi har en udløbsdato og det har dit lederskab også. Hvis du ikke udvikler dit lederskab og din organisation er det dig selv, der bærer udløbsdatoen. Vores Business Akademi skræddersyr uddannelser, kurser og udviklingsforløb målrettet netop dine og din virksomheds udfordringer med udgangspunkt i jeres strategier, visioner, kulturer og behov. Nedenstående er vores mest efterspurgte kurser, som oftest tilpasses kundens specifikke behov.

Business Akademiets centrale opgave er at øge kvaliteten af ledelse og organisationsudvikling i Danmark. Vi udvikler ledere og organisationer via kurser, netværk og rådgivning og har en ufravigelig ambition om, at vores kurser og konsulentydelser skal være bedre og anderledes, end det, domicil-tunge konsulenthuse tilbyder.

KURSER VED BUSINESS AKADEMI

 

Vi benytter den nyeste og mest relevante litteratur på vores kurser, så du kan blive klædt på med læring, der gør en forskel for dig og din organisation.

 

Relationel koordinering og ledelse

Relationel koordinering er en evidensbaseret teori om medarbejderes koordinering i komplekse og tværgående arbejdsprocesser. Relationel koordinering handler om, hvorledes frontlinjemedarbejdere i den offentlige sektor bliver dygtigere til at samarbejde om kerneopgaven på tværs af faggrænser, afdelinger og sågar organisationer. Det handler om, at medarbejderne integrerer egen opgaveløsning i den store opgaveløsning.

 

 

 

 

Ledelse i praksis

Som leder er det afgørende, at du er i stand til at kommunikere og skabe en god dialog. Vi sætter derfor fokus på ledelse som fag og din adfærd og kommunikation som leder. Vi arbejder med lederens handlemuligheder med afsæt i forståelse af den moderne organisation, dens styreformer, værdier og kultur. Og vi arbejder med mulighederne i forskellige perspektiver på organisationsudvikling, strategisk udvikling, effektivisering og forandringsledelse.

 

 

 

 

Forandringsledelse

Kom på kursus i forandringsledelse og holdningsmobilisering og lær, hvordan du hurtigere får skabt bevægelse i din organisation – og lær, hvordan du som leder eller projektleder bliver bedre til at mindske modstand og skabe ny motivation og energi i din organisation. Forandringsledelse er blevet en central opgave i en virkelighed med stigende krav om innovation, kreativitet og fornyelse. Hvis forandringer er et vilkår, er ledelsesopgaven så at styre forandringer i mål eller at lede mennesker?

 

 

 

 

Projektstyring – metoder og værktøjer

At være projektleder indebærer, at man har det overordnede ansvar og har rollen med at analysere, planlægge, organisere og styre en afsat mængde ressourcer frem mod et fastlagt mål og formål. Samtidig indebærer rollen, at man kan lede og understøtte processerne i projektgruppen. Disse udfordringer giver modulet dig redskaberne til at løse, så du og din virksomhed bliver bedre rustet til kommende projekter og dermed mere effektive og konkurrencedygtige.

 

 

 

 

LEAN Ledelse

Leanledelse er udviklet til systematisk at minimere spild, sikre en effektiv produktion og skabe et flow med lavest mulig gennemløbstid. En succesfuld implementering af Lean kræver fokusering på strømlinede processer og vil optimere produktioner og processer, som kan give dig konkurrencemæssige fordele. Lean-ledelse i praksis giver dig indsigt i principper og værktøjer bag ledelsesformen, og du lærer at kunne vurdere, analyse og gennemføre en Lean-proces.

 

 

 

 

Kontakt os

I Center for Sociologisk Analyse har vi erfaring med organisationsudvikling fra både det private erhvervsliv og de store offentlige institutioner. Vi arbejder kontinuerligt for at få forskellige kursuserfaringer, så vi kan skræddersy løsninger til alle. Vores Business Akademi's spændvidde gør, at vi kan hjælpe jer uanset hvilken udfordring, I står over for! Ring eller skriv for at få et uforpligtende møde og en præsentation af de eksisterende kurser.

KONTAKT OS

Nytorv 3

9000 Aalborg

Tel: 77 340 445

PROFIL

Center for Sociologisk Analyse blev stiftet i 2008 som et analysebureau, der arbejder med evalueringer og analyser for offentlige og private virksomheder.

© Copyright 2018. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.